dilluns, 13 d’abril del 2020

Set anys en fase d'instrucció, set anys lluitant contra l'oblit i esperant justícia




N'EMILI NO TÉ NI UN PEL DE CORRUPTE: ABSOLUCIÓ

Davant les acusacions dels mitjans de comunicació, del Consell de Mallorca (Miquel Barceló Llompart) i de la fiscalia volem explicitar i deixar ben clar que aquestes acusacions que recauen sobre n'Emili Gallardo són falses i totalment infundades. N'Emili és innocent i ha rebut un tracte repressiu, d'estigmatització i de criminalització pel simple fet de treballar en un projecte vinculat a la cultura i llengua pròpies de Mallorca i del conjunt de les Illes Balears.
N'Emili era un simple assalariat de l'entitat PAS, Serveis de Participació i Sostenibilitat que té com a objectiu posar en marxa un projecte senderista de caire cultural anomenada El Camí.
N'Emili no arribava ni a mileurista i sempre ha actuat amb una dedicació que va més enllà del interès particular


Els fets
  1. A l'1 de juliol del 2012 es fan públiques les primeres acusacions cap a n'Emili dient que ha rebut subvencions a dit i que no es van presentar els documents justificatius ni les factures de la realització del projecte. (infàmia: El Pacte pagó 21.000 euros 'a dedo' por trabajos sin justificar para señalizar la Serra. Enllaç notícia)
  2. En Miquel Barceló Llompart una vegada ja aprovada l'obligació del Departament de Cultura a pagar les subvencions concedides al 2010 (ja que tot estava  justificat i correcte) envia l'expedient del Camí a fiscalia Anticorrupció sense haver fet cap demanda de documentació ni consulta a l'associació PAS (veure actualitat del Consell 07/07/12).
  3. Imputació de na Joana Lluïsa Mascaró Enllaç notícia 07/02/13
  4. La jutgessa Camen Gonzalez a petició del fiscal Anticorrupció Miguel Ángel Subirán envia a la presó per frau el coordinador de les rutes per Mallorca (Enllaç notícia 27/03/13)
  5. 400 persones a la Caminada silenciosa “tots som n'Emili” (Enllaç notícia 2/04/13)
  6. N'Emili surt de la presó on mai havia d'haver estat (Enllaç notícia 03/04/13)
  7. La jutgessa imputa al batle d'Esporles en el cas el Camí (Enllaç notícia 10/07/13)
  8. La jutgessa Carmen González (que envià a n'Emili a presó) sol·licita el trasllat a l'Audiència Provincial (Enllaç notícia 7/03/15)
  9. Miguel Ángel Subirán (que demanà presó per n'Emili) serà jutjat per coaccions i detencions il·legals (Enllaç notícia 22/12/22)

Miquel Barceló Llompart

Aclariments


  1. N'Emili mai ha rebut subvencions a dit. L'aprovació correcta i transparent dels contractes menors de l'associació PAS amb les institucions balears no es van efectuar per la vinculació política de N'Emili sinó per la vàlua del projecte El Camí i per l'interès de les institucions pel desenvolupament d'un turisme cultural que aporti una nova visió de les nostres illes i la seva riquesa.
  2. Els doblers rebuts per les tasques de desenvolupament del projecte ni s'han desviat a cap partit polític ni se'ls ha embutxacat n'Emili.
  3. En Miquel Barceló Llompart ha actuat de forma precipitada enviant documentació esbiaixada a la fiscalia anticorrupció.

Per tot això demanam l'absolució de n'Emili en el Cas El Camí, ja que no ha malversat ni prevaricat de cap manera i molt manco ha ocultat informació ni l'ha intentada destruir, molt al contrari sempre ha col·laborat aportant tota la informació que se li ha requerit.




ABSOLUCIÓ PER N'EMILI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada